Bogactwo smaków i kulinarnych inspiracji
W poprzednim artykule na naszym blogu, podkreślaliśmy charakter Family Friendly, wcześniej wspominaliśmy o idealnych warunkach na biznesowe lunche w Hole In One, a także o często organizowanych imprezach okolicznościowych w naszej restauracji.
Dziś natomiast, pragniemy Wam pokazać i udowodnić, że HiO to miejsce, które spełnia kulinarne marzenia najbardziej wymagających gości. Trudno znaleźć definicję określającą charakter serwowanej przez nas kuchni.
Nie jesteśmy związani z żadnym konkretnym regionem kulinarnym, czerpiemy inspiracje od najlepszych światowych kucharzy, poszukujemy nowych smaków podczas krajowych i zagranicznych podróży.
Stawiamy na idealne połączenie nowoczesności z tradycyjnymi smakami, które oczywiście uwzględniają także regionalne przysmaki.
Znajdziecie u nas tradycyjne polskie dania, takie jak śledź bałtycki, udko z kaczki, kopytka ziemniaczane podane w nowoczesny sposób, ale również odnajdziecie w naszym menu wpływy kuchni śródziemnomorskiej czy też azjatyckiej.
Wszystko jest idealnie wyważone, by zachować odpowiedni balans pomiędzy tym co nowatorskie, a tym co dobrze znane.

Dodatkowo jesteśmy zwolennikami porcji, dzięki którym każdy może się najeść, także bez obaw mogą do nas trafiać panowie o sporym apetycie!
Wśród serwowanych przez nas dań, znajduje się kilka typowo męskich faworytów, takich jak antrykot wołowy czy też polędwica wołowa.

Poniżej przedstawiamy wybrane pozycje z naszego menu, które idealnie oddają bogactwo smaków naszej restauracji Hole In One!
Pełne menu znajdziecie w zakładce a’la carte!
Przystawki:
-Śledź Bałtycki
-Burrata
-Kaszanka w panco
-Tatar z Halibuta
Zupy:
-Bulion z kaczki
-Zupa grzybowa
-Zupa rybna
-Krem z pieczonego buraka
Dania główne:
-Polędwiczka wieprzowa
-Antrykot wołowy
-Kaczka confit
-Krewetki królewskie
Desery:
-Włoskie semifreddo
-Fondant
-Lody w cieście