top of page

Wigilie Firmowe i Catering świąteczny 

w Hole In One  

Drodzy Goście!

 

Zachęcamy do organizacji spotkania świątecznego w Restauracji HOLE IN ONE! 


W przypadku jakichkolwiek pytań lub chęci zarezerwowania dogodnego terminu, prosimy o kontakt:
 

Tel: + 48 506 167 314
Email: golf@tatfort.pl

Poniżej przedstawiamy warianty Menu Wigilijnych oraz ofertę cateringu świątecznego. 

FORMULARZ CATERINGOWY DO POBRANIA 

MENU WIGILIJNE I 

koszt 85 zł/os.**


Wigilijny barszcz czerwony z puree ziemniaczanym i okrasą
Smażony karp na maśle, podany z kapustą i grzybami i pieczonymi ziemniakami
Tradycyjny makowiec z rodzynkami
lub
Aromatyczna zupa grzybowa z lanymi kluseczkami i kwaszoną kapustą
Pstrąg z pieca na grillowanych warzywach, podany z puree czosnkowym
Domowy sernik podany z czekoladą i bitą śmietaną
lub
Krem z dyni & diablotka
Pierogi z kapustą i grzybami/ruskie z cebulką smażoną na maśle
szarlotka z pieczonymi jabłkami

* Napoje |woda, kawa, herbata (bez ograniczeń), oraz soki owocowe (0,5 l/os.) |zostały ujęte w menu
**Wybierając powyższą ofertę otrzymujecie Państwo gratis od restauracji HIO w formie owoców świątecznych.

MENU WIGILIJNE II 

koszt 100 zł/os.**


ZUPA
Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie oraz pasztecik z grzybami


DANIA GŁÓWNE
|przeliczenie proporcjonalne - 3 kawałki/os.|
Kurczak z farszem myśliwskim & sos kurkowy
Łosoś na Ratatuille warzywnym
Pierogi z kapustą i grzybami |2 szt./os|
Pieczone ziemniaki


ZAKĄSKI ZIMNE
|wydawane jednocześnie z daniami ciepłymi|
Tradycyjna ryba po grecku
Tatar ze śledzia po węgiersku
Tradycyjna sałatka jarzynowa


BUFET SŁODKI
|2 kawałki ciasta na osobę|
Świąteczny sernik z czekoladą | piernik z powidłami

* Napoje |woda, kawa, herbata (bez ograniczeń), oraz soki owocowe (0,5 l/os.) |zostały ujęte w menu
**Wybierając powyższą ofertę otrzymujecie Państwo gratis od restauracji HIO w formie owoców świątecznych oraz kompot z suszu.

MENU WIGILIJNE III

 

koszt 120 zł/os.**


ZUPA
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami lub krokietem z grzybami


DANIA GŁÓWNE
|przeliczenie proporcjonalne - 2 kawałki ryby/os.|
Karp w złocistej panierce
Karkówka w sosie własnym
Domowe pierogi ze śliwką |3 szt./os.|
Pieczone ziemniaki


ZAKĄSKI ZIMNE
Tatar ze śledzia po węgiersku
Świąteczna ryba po grecku
Pasztet z gęsi
Rolada drobiowa z grzybami & sos tatarski
Pstrąg w galarecie
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z jajkiem |brokuł |sałata rzymska | dresing
Pieczywo/masło


BUFET SŁODKI
|2 kawałki ciasta na osobę|
Świąteczny sernik z czekoladą & rolada makowa & piernik z powidłami 

* Napoje |woda, kawa i herbata (bez ograniczeń), oraz soki owocowe (0,5 l/os.) |zostały ujęte w menu
**Wybierając powyższą ofertę otrzymujecie Państwo gratis od restauracji HIO w formie owoców świątecznych oraz aromatycznego
grzanego wina.

MENU WIGILIJNE IV

koszt 135 zł/os.


ZUPA
Aromatyczny krem borowikowy z parmezanem


DANIA GŁÓWNE
|przeliczenie proporcjonalne - 3 szt./os.|
Gołąbki z dorszem & kaszą jęczmienną
Pstrąg pieczony & sos grzybowy
Zrazy wieprzowe & sos pieczeniowy


DODATKI
ziemniaki pieczone
kluski śląskie
sałata vinegret


DESER
Sernik waniliowy z polewą czekoladową


ZAKĄSKI ZIMNE
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Tatar z halibuta | ogórek |dynia & olej sezamowy
Kulebiak z kapustą i grzybami
Świąteczna ryba po grecku
Rolada drobiowa z grzybami & sos tatarski
Domowy pasztet & galaretka żurawinowa
Sałatka z wędzoną kaczką & pomarańcz & piernik
Pieczywo/masło


KOLACJA CIEPŁA
Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie oraz pasztecik z grzybami


BUFET SŁODKI
|1,5 kawałka ciasta na osobę|
szarlotka z pieczonymi jabłkami & piernik z powidłami & rolada makowa

* Napoje |woda, kawa i herbata (bez ograniczeń), oraz soki owocowe (0,5 l/os.) |zostały ujęte w menu
**Wybierając powyższą ofertę otrzymujecie Państwo gratis od restauracji HIO w formie owoców świątecznych, aromatycznego grzanego wina oraz kompotu z suszu.

CATERING ŚWIĄTECZNY 

DANIA CATERINGOWE NA CIEPŁO
Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie czysty lub z uszkami
Aromatyczna zupa grzybowa z lanymi kluseczkami i kwaszoną kapustą
Żurek kujawski z białą kiełbasą
Domowe pierogi z mięsem
Domowe pierogi z kapustą i grzybami
Domowe pierogi ruskie
Staropolski bigos
Łazanki z kapustą i grzybami
Smażony na maśle karp
Kurczak z farszem myśliwskim & sos kurkowy
Łosoś na Ratatuille warzywnym
Dorsz w sosie porowym
Tradycyjny devolay
Udko z kaczki na kapuście czerwonej
Zrazy wieprzowe
Karkówka w sosie demi-glace

DANIA CATERINGOWE NA ZIMNO
Śledź w śmietanie
Tatar ze śledzia po węgiersku
Śledź w oleju
Tradycyjna ryba po grecku
Pstrąg w galarecie z warzywami
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Tatar ze śledzia z konfiturą z czerwonej cebuli
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Pieczona karkówka z musem chrzanowym
Szynka faszerowana musem jajecznym
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Rolada z indyka faszerowana grzybami
Ozory wieprzowe w galarecie
Pasztet z gęsi
Kulebiak z kapustą i grzybami
Domowy pasztet & galaretka żurawinowa


BUFET SŁODKI
Sernik waniliowy z czekoladą
Ciasto marchewkowe z bakaliami
Świąteczny makowiec z lukrem
Szarlotka z prażonymi jabłkami
Babka maślana
Czekoladowy piernik z powidłami
Ciasto z bezą, kremem i dżemem porzeczkowym

 

bottom of page