top of page

Randka idealna

Luty to idealny czas na randkowanie i spędzanie czasu ze swoją drugą połówką, a to wszystko oczywiście za sprawą Święta Zakochanych czyli Walentynek. Dziś chcielibyśmy się z Wami podzielić kilkoma uniwersalnymi randkowymi poradami, a także naszą wyjątkową ofertą walentynkową!


W dzisiejszych czasach, kiedy tak naprawdę wszyscy cały czas pracujemy na pełnych obrotach, świetnym sposobem dla par jest po prostu planowanie chwil dla siebie i wspólnych wyjść.


Jest to niezwykle istotne z punktu widzenia pielęgnowania związku i relacji. A jak najlepiej wykorzystać takie chwile dla dwojga?

Zdecydowanie najlepszym i sprawdzonym pomysłem na randkę jest wspólna kolacja.


Oczywiście wyjście do kina czy teatru brzmią równie ciekawie, jednak podczas seansu czy spektaklu nie ma mowy o rozmowie i nadrabianiu zaległości we wspólnych dyskusjach, dlatego też kolacja to nieodłączny element każdej udanej randki.

Najlepiej naturalnie wybrać się do restauracji, by żadna z osób nie musiała się męczyć z przygotowaniem kolacji. Przed wspólnym wyjściem zapewnijmy sobie całkowity komfort i spokój, czyli zarezerwujmy wcześniej stolik (w Hole In One rezerwacje można złożyć nie tylko osobiście czy też telefonicznie, ale także poprzez nasze media społecznościowe takie jak np. Facebook!) i upewnijmy się, że restauracja posiada przestronny parking, by nie marnować czasu i nerwów na szukanie miejsca postojowego.

Następnie pozostanie nam już tylko cieszyć się wspólnym wyjściem i delektować pysznym posiłkiem!


A teraz przejdźmy do naszej wyjątkowej walentynkowej oferty!


Przygotowaliśmy dla Was specjalne, romantyczne menu idealnie pasujące do kolacji dla dwojga! Jesteśmy przekonani, że nasze menu rozpieści Wasze zmysły i będzie najlepszym początkiem, Waszej romantycznej randki! Już dziś możecie zarezerwować stolik dla dwojga na ten szczególny dzień!



Dodatkowo 14 lutego Hole In One będzie otwarte aż do godziny 23.00, byście mogli jak najdłużej celebrować ten dzień ze swoją drugą połówką!


Menu:

-Krem z pieczonego buraka, z malinami

-Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami na puree kalafiorowym w sosie kurkowym

- Mus z białej czekolady z musem malinowym

Koszt: 80 PLN / Para

Rezerwacje : Messenger, Facebook, Telefonicznie, Osobiście

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nie ma jeszcze tagów.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page